Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Helpende

Wat houdt helpende in?

Als Helpende ben je te gast bij cliënten thuis en achter elke voordeur tref je een ander persoonlijk verhaal. Je verricht je werkzaamheden bij zelfstandig thuiswonende cliënten met lichamelijke ouderdomsklachten en/of psycho-geriatrische klachten. Je ondersteunt de cliënt bij dagelijkse bezigheden, zoals opstaan, wassen, douchen, aankleden etc., maar tegelijkertijd stimuleer je de zelfredzaamheid van de cliënt.

Je voert licht-verpleegtechnische handelingen uit zoals eenvoudige wondverzorging en (helpen bij) toediening medicatie. Je signaleert en rapporteert bijzonderheden in de cliëntsituatie op het gebied van gezondheid, welbevinden en huishouding. In acute situaties kan het voorkomen dat je in beperkte mate huishoudelijke werkzaamheden verricht.

Zelfstandig,
maar onderdeel van een team

In de thuiszorg werk je zelfstandig, maar je bent wel onderdeel van een team. Samen geef je de beste zorg aan onze cliënten! Je werkt de ochtend, avond en/of weekenddiensten.

Voor deze functie vragen wij een diploma Helpende Welzijn niveau 2, bij voorkeur aangevuld met een medicatie certificaat. Heb je deze niet? Dan biedt Vérian jou de kans om dit te halen. Kijk dan snel verder op de pagina opleiden of omscholen welke opleidingsmogelijkheden er zijn.

Helpende vacatures op een rij

Momenteel helaas geen vacatures