Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Verpleegkundige in de wijk

Wat houdt verpleegkundige in de wijk in?

Als verpleegkundige in de wijk ben je te gast bij cliënten thuis. Jij helpt onze cliënten om zo lang mogelijk zelfstandig te wonen. Je geeft voorlichting, instructie en advies aan cliënten en mantelzorgers met betrekking tot (chronisch) zieken. Je stelt op basis van de indicatie het (verpleegkundig) zorgplan op, wijzigt dit indien nodig en je coördineert de zorgverlening. Zonodig overleg jij met de Wijkverpleegkundige over de verpleegkundige interventies en schakel jij met onze specialistische Verpleegkundigen of andere zorgverleners, zoals huisartsen en ziekenhuizen. Elke cliënt is anders, geen dag is hetzelfde!

Je verricht meer complexe verpleegtechnische handelingen, zoals subcutaan en intramusculair injecteren, katheteriseren. intraveneus injecteren en complexe wondverzorging en/of het verlenen van zorg aan cliënten in een terminaal stadium.

Zelfstandig,
maar onderdeel van een team

In de thuiszorg werk je zelfstandig, maar ben je wel onderdeel van een team. Je werkt de ochtend, middag, avond en/of weekenddiensten.

In het team werken vaak stagiairs en leerlingen mee. Jij draagt je steentje bij door begeleiding te bieden aan onze toekomstige professionals! En samen geven jullie de beste zorg aan onze cliënten!

Voor deze functie vragen wij een mbo diploma niveau 4 Verpleegkunde. Ben je nog niet in het bezit van dit diploma? Kijk dan snel verder op de pagina opleiden of omscholen welke opleidingsmogelijkheden er zijn.