Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Verzorgende IG

Ik heb het gevoel dat ik
bijdraag aan de zorg!

Als Verzorgende IG ben je te gast bij cliënten thuis en achter elke voordeur tref je een ander persoonlijk verhaal. Je helpt onze cliënten om zo lang mogelijk zelfstandig te wonen. Je ondersteunt cliënten bij dagelijkse bezigheden, zoals opstaan, wassen, douchen, aankleden etc. Op basis van het zorgplan help je daar waar nodig, maar je stimuleert de cliënt ook om zelfredzaam te blijven. Je verricht verpleegtechnische handelingen, zoals (subcutaan en intramusculair) injecteren, katheteriseren, wondzorg en medicijnen delen en toedienen. 
Daarnaast maak je bij Vérian gebruik van technologische zorg. Hiermee bieden we zorg op afstand, bijvoorbeeld door het bieden van Beeldzorg.

Kijk jij naar de persoon met een menselijke én medische blik? Signaleer je een veranderende gezondheidssituatie, eenzaamheid of andere zaken? Dan leg je dit vast in het zorgplan, zodat de zorg nog beter kan worden afgestemd.

Zelfstandig,
maar onderdeel van een team

In de thuiszorg werk je zelfstandig, maar je bent wel onderdeel van een team. Je werkt de ochtend, middag, avond en/of weekenddiensten.

In het team werken vaak stagiairs en leerlingen mee. Jij draagt je steentje bij aan de ontwikkeling van onze toekomstige professionals! En samen geven jullie de beste zorg aan onze cliënten!

Voor deze functie vragen wij een mbo diploma niveau 3 Verzorgende IG.

Ben je nog niet in het bezit van dit diploma? Kijk dan snel verder op de pagina opleiden of omscholen welke opleidingsmogelijkheden er zijn.

Verzorgende IG vacatures op een rij