Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Jij verdient Vérian

Waarom ik Vérian verdien?
Simpel!

Welkom, wij zijn Vérian: één van de meest innovatieve thuiszorgorganisaties in de provincies Gelderland en Overijssel.

In alles wat we doen, staat onze cliënt centraal, maar ook investeren we graag in onze medewerkers.

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers trots zijn en zich verbonden voelen met onze organisatie. Vanuit alle afdelingen worden medewerkers betrokken bij de ontwikkelingen en projecten binnen Vérian. We werken vanuit het wij-gevoel, samen staan we sterk.

Voel jij je aangesproken? Lees dan hieronder waarom ook jij Vérian verdient.
Hopelijk spreken we je snel!

Jij verdient meer!

Wij zijn van mening dat jij als zorgmedewerker méér verdient, of dat nu gaat om meer afwisseling, meer perspectief, meer vrijheid, meer eigen inbreng of meer ontwikkeling: wij zijn bereid hierin te facilitairen.

 • Geen dag is hetzelfde.
 • Variatie aan zorgvragen.
 • Alle zorgdisciplines binnen onze organisatie.
 • Je kunt bij ons makkelijk schakelen met verpleegkundig specialisten.

Meer afwisseling
Als je bij Vérian aan het werk gaat, is één ding zeker: geen enkele dag is hetzelfde. Dat komt mede door de variatie aan zorgvragen die wij krijgen en doordat we alle zorgdisciplines binnen onze organisatie aanbieden. Het prettige daaraan is dat je makkelijk kunt schakelen met diverse verpleegkundig specialisten.

 • Een breed zorgaanbod.
 • Veel doorgroeimogelijkheden.
 • Je houdt de regie over je eigen carrière.
 • Scholingsmogelijkheden op maat.

Meer perspectief
Binnen Vérian hou jij de regie over je eigen carrière, want wij bieden je diverse doorgroeimogelijkheden. Vanwege ons brede zorgaanbod is er altijd ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast bieden we ook scholingsmogelijkheden op maat, zodat er veel mogelijk is.

 • Balans tussen werk en privé
 • Geen nachtdiensten
 • De ruimte om in overleg je werkzaamheden zelf in te richten

Meer vrijheid
Wij snappen als geen ander dat werken in de thuiszorg ook de nodige organisatie van je privéleven vergt. Daarom maken we je het graag een stukje makkelijker: bij Vérian hoef je namelijk geen nachtdiensten te draaien én je krijgt de ruimte om in overleg je werkzaamheden zelf in te richten. Dat zorgt voor een gezonde balans tussen werk en privé.

 • Ruimte om mee te denken in je eigen team.
 • Deelname aan werkgroepen.
 • Persoonlijke ontwikkeling.

Meer eigen inbreng
Bij Vérian vinden wij het fijn dat onze collega’s meedenken en zich betrokken voelen. Je krijgt bij ons alle ruimte om mee te denken in je eigen team en waarderen het als je af en toe wilt deelnemen aan werkgroepen. Zo kunnen wij werken aan een nog betere organisatie en werk jij aan je persoonlijke ontwikkeling. Een win-win-situatie!

 • Volop opleidingsmogelijkheden.
 • Doorgroeimogelijkheden.
 • Een mooie loopbaan, waar jij de regie over houdt.

Meer ontwikkeling
Werken bij Vérian betekent een mooie loopbaan, waar jij zelf de regie over houdt.

Er zijn namelijk veel mogelijkheden om je binnen onze organisatie verder te ontwikkelen of op te laten leiden en daarmee creëer je zelf de kansen om te groeien.

Een mooie en dankbare taak

Trijntje en Coco hebben beide een heel andere functie binnen Vérian.
Hoe ervaren zij hun baan bij Vérian?

Trijntje is palliatief verpleegkundige, wat betekent dat zij de dankbare taak heeft zorg te verlenen aan mensen die in de palliatieve fase van hun leven zitten. Trijntje: “Meestal krijgen we via de huisarts of behandelaar in het ziekenhuis een melding binnen, als iemand te horen heeft gekregen dat genezing niet meer mogelijk is. De zorg gaat zich dan richten op kwaliteit van leven.

Met de cliënt bespreken we het ziektebeeld, maar staan we vooral stil bij wat de cliënt bezig houdt. Dit kan zijn lichamelijk, psychisch, sociaal, maar ook spiritueel van aard. Als je weet dat je leven komt te eindigen dan gebeurt er veel bij zowel de cliënt, maar ook bij diens naasten., partner, kinderen en ook kleinkinderen.

Een mooie rol en dankbare taak om onze cliënten en hun nabestaanden hierin tot het eind te mogen begeleiden.”

Coco is oncologieverpleegkundige en werkt twee dagen in de week bij Vérian. De overige dagen is zij werkzaam bij Gelre Ziekenhuizen. Coco: “Als oncologieverpleegkundige begeleid ik de mensen op psychologisch vlak. Daarnaast monitor ik de algehele welzijn. Ik zie mijzelf als een belangrijke verbinder tussen het ziekenhuis waar de cliënt de behandeling krijgt en de thuiszorg, huisarts en andere 1e lijns zorgverleners van de cliënt.

Vragen? Neem contact op