Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Jij verdient Vérian

Waarom ik Vérian verdien?
Simpel!

Welkom, wij zijn Vérian: één van de meest innovatieve thuiszorgorganisaties in de provincies Gelderland en Overijssel. We leveren dagelijks met 1700 collega’s een waardevolle bijdrage aan het welzijn van onze cliënten. Daarbij maakt het niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Met elkaar leveren we de beste zorg bij onze cliënten thuis. Met als uitgangspunt dat onze cliënten zoveel mogelijk hun eigen leven kunnen leiden en de zorg en ondersteuning krijgen die bij hen past. Kijk op verian.nl voor meer informatie over Vérian.

In alles wat we doen, staan onze cliënten centraal, maar ook investeren we graag in onze medewerkers. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers trots zijn en zich verbonden voelen met onze organisatie. Vanuit alle afdelingen worden medewerkers betrokken bij de ontwikkelingen en projecten binnen Vérian. We werken vanuit het wij-gevoel, samen staan we sterk.

Wat betekent werken bij Vérian voor jou?

Werken bij Vérian betekent werken in een zorgwereld vol met uitdagingen, afwisseling en professionaliteit. Bovendien ben je bij ons ook bezig met jouw persoonlijke ontwikkeling. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers een verbindende rol vervullen. Het werkveld is enorm veelzijdig en continu in beweging. Dat maakt werken bij Vérian ontzettend uitdagend. Wij kenmerken ons door een open en informele cultuur. Naast professionaliteit vinden wij plezier hebben in je werk voor Vérian een enorm belangrijke factor.

Voel jij je aangesproken? Lees dan hieronder waarom ook jij Vérian verdient.

Hopelijk spreken we je snel!

Jij verdient meer!

Wij zijn van mening dat jij als zorgmedewerker méér verdient, of dat nu gaat om meer werkplezier, meer betrokkenheid, meer balans of meer ontwikkeling: wij zijn bereid hierin te faciliteren.

 • Je bent van onschatbare waarde voor onze cliënten, van echte maatschappelijke betekenis;
 • Een open bedrijfscultuur waarbij je kan rekenen op je collega’s en leidinggevende;
 • Veel afwisseling in je werkzaamheden.

Meer werkplezier
Wij kenmerken ons door een open en informele cultuur, waarbij niet alleen cliënten, maar ook onze medewerkers centraal staan. Wij vinden het belangrijk dat je in een veilige en collegiale omgeving kan werken. Naast professionaliteit vinden wij plezier hebben in je werk voor Vérian een belangrijke factor. Doordat wij een compleet zorgaanbod bieden is er aan afwisseling geen gebrek!

 • Betrokkenheid bij projecten;
 • Betrokkenheid bij de ontwikkeling van de organisatie;
 • Betrokkenheid bij collega’s.

Meer betrokkenheid
Bij Vérian vinden wij het belangrijk dat jij je verbonden voelt met de organisatie. Vanuit alle afdelingen worden medewerkers betrokken bij de ontwikkelingen en projecten binnen Vérian. We willen onze organisatie blijven versterken en aanwezige kennis van medewerkers benutten. We werken vanuit het wij-gevoel, samen staan we sterk.

 • Een gezonde balans tussen werk en privé;
 • Een goede balans tussen inspanning en ontspanning;
 • Meer afwisseling in je werkzaamheden.

Meer balans
Bij Vérian snappen we dat werken in de zorg het nodige van je privéleven vergt. Daarom krijg je bij ons de mogelijkheid om je werkuren- en dagen in overleg zelf in te richten. Ook hoef je bij ons geen nachtdiensten te draaien, wel zo prettig! Naast het harde werken zorgen wij voor voldoende ontspanning en afwisseling, hierdoor verlagen we de werkdruk voor jou.

 • Een mooie loopbaan, waar jij de regie over houdt;
 • Een innovatief en gevarieerd opleidingsaanbod;
 • Diverse doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie.

Meer ontwikkeling
Creëer je eigen kansen bij Vérian! Er zijn diverse mogelijkheden om door te groeien binnen onze organisatie of om je op te laten leiden. Zo leg je een nieuw pad aan waarop je voldoening vindt en creëer je zelf de kansen om te groeien.

Een mooie en dankbare taak

Trijntje heeft een mooie functie binnen Vérian.
Hoe ervaart zij haar baan bij Vérian?

Trijntje is palliatief verpleegkundige, wat betekent dat zij de dankbare taak heeft zorg te verlenen aan mensen die in de palliatieve fase van hun leven zitten. Trijntje: “Meestal krijgen we via de huisarts of behandelaar in het ziekenhuis een melding binnen, als iemand te horen heeft gekregen dat genezing niet meer mogelijk is. De zorg gaat zich dan richten op kwaliteit van leven.

Met de cliënt bespreken we het ziektebeeld, maar staan we vooral stil bij wat de cliënt bezig houdt. Dit kan zijn lichamelijk, psychisch, sociaal, maar ook spiritueel van aard. Als je weet dat je leven komt te eindigen dan gebeurt er veel bij zowel de cliënt, maar ook bij diens naasten., partner, kinderen en ook kleinkinderen.

Een mooie rol en dankbare taak om onze cliënten en hun nabestaanden hierin tot het eind te mogen begeleiden.”

Vragen? Neem contact op