Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Tom, vakantiekracht huishoudelijke ondersteuning bij Vérian

Tom is vakantiekracht huishoudelijke ondersteuning bij Vérian!

Tom Boom heeft de afgelopen weken als vakantiekracht huishoudelijke ondersteuning voor Vérian gewerkt. Tom hoorde van z’n moeder over de mogelijkheid om hier vakantiewerk te doen, zij heeft in het verleden ook bij Vérian gewerkt. Wij stelden Tom enkele vragen over zijn vakantiejob, waarbij hij vertelt over zijn ervaringen: “Het werk als vakantiekracht huishoudelijke ondersteuning is zeer sociaal en je krijgt er veel waardering voor. Daarnaast staat het natuurlijk mooi op mijn cv, voor mijn gevoel beter dan werken bij bijvoorbeeld een supermarkt of café.”

 

“Het leukste aan dit werk is toch echt het contact met de cliënten. Tijdens het werk bij hen thuis, praat je ondertussen vaak veel met ze. Het is erg interessant om te zien hoe verschillend mensen allemaal zijn, de cliënten bij Vérian zijn namelijk zeer divers en hebben allemaal een eigen, uniek verhaal.”

“Cliënten waarderen het altijd heel erg als je bent geweest. Het is dus erg dankbaar werk wat het natuurlijk leuk maakt om het te blijven doen. Je kunt zien dat je echt een verschil maakt in iemands dagelijkse leven. Verder zijn collega’s met wie ik contact had zeer aardig. Dus wil je graag in een fijn team werken, kom dan zeker bij Vérian!”

 

“Wil je leuk (vakantie)werk doen en houd je van persoonlijk contact tijdens je werk? Kijk dan zeker eens bij Vérian naar de mogelijkheden. Je wordt goed betaald, het staat goed op je cv en je krijgt veel waardering voor het werk dat je doet. Het is gewoon een topbaan!”

"Het is gewoon een topbaan!"

Tom

Vakantiekracht huishoudelijke ondersteuning